DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Láska‚ soucit‚ tolerance‚ mír

Pobyt ve tmě - listopad 2016

 

Tma, je pro většinu z nás synonýmem něčeho nepřestavitelného, zárověň strašidelného. Něčeho, kde je smrt. Proto se tmy tolik bojíme. Bojíme se smrti, jakožto svého konce. Ale pokud smrtí vše končí, nemá cenu ani s ničím začínat. Pokud bereme smrt jako začátek, začátek všeho, zjistíme, že naše nesmrtelnost nemá konce a můžeme radostně řídit svůj osud. Radostně, s chutí se přibližovat osvícení. Ladně, živost po životě.

Přestaňte se bát tmy. Ona je totiž nádherná. Né strašidelná. Je božská. Není černá, je překrásně barevná, pestrá, tvarová v nekonečném prostoru. Nenahmatáte ji a přesto se v ní ztratíte. Je námětem přítomného okamžiku. Místem v našem srdci a ještě hloubjeji. Můžete se do ní upřeně dívat celé hodiny a nikdy vás neomrzí. Nikdy vás nezarmoutí. Je to mír a láska. Pokud se dostatnete za konceptuální mysl, jasně v ní vidíte. Lépe se v ní cítíte. Zintenzivňuje každý vjem, každý pocit, celé vnímání i snívání. Pobyt v ní je nádherným uvědoměním si sebe sama.

Pohybovat se vědomě - Zavřete oči, zavažte si je šátkem. Projděte se po místnosti. Pomiňte svou neohrabanost, to,                                      jak do všeho narážíte a všímejte si, jak cítíte každou část svého těla. Každý pohyb, který                                          uděláte cítíte jako nikdypředtím, Našlapujete lehonce, vaše pohyby jsou ladné a jemné,                                          naprosto vědomé. Cítíte, že žijete teď !!!

 

Pohled do obývacího pokoje a ložnice :-D

Pohled do kuchyně a koupelný :-D

 

Omlouvám se za nekvalitní foto, byla tam opravdu tma :-D